Országok
Hungary
Több Looki-játékok

Terms & Conditions

1. A tagság ingyenes egészen addig, amíg nem határozunk másképp.

2. A gamigo Publishing GmbH-nak jogában áll bármikor megszűntetni az ingyenes szolgáltatást.

3. Ingyenes szolgáltatásokkal nincs lehetőség panaszra a havi elérhetőséggel kapcsolatban. A felhasználónak nem áll jogában a játék során keletkezett információkat közzétenni( pl. post-ok a fórumokon). Megjegyzendő, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat mentjük.

4. Sem jogi személynek sem természetes személynek nem áll jogában több mint egy tagságot fenntartani a Looki hálón. A gamigo Publishing GmbH- nek jogában áll törölni a duplikációkat. Ha a tudomásunkra jut az elkövetett csalás, a felhasználót blokkolhatjuk/ vagy bűntetést szabhatunk ki ellene.

5. A gamigo Publishing GmbH- nak jogában áll letiltani azokat a felhszanálókat, akik nem megfelelő felhasználónévvel rendelkeznek. Az erőszakos, offenzív, szexuális, politikai töltetű neveket nem fogadjuk el, és bűntetjük. A gamigo Publishing GmbH-nak jogában áll eldöntenie, hogy a felhasználónév támadó avagy sem.

6. A tagságot egészen addig amígy nincs egyéb szerződéses kötelezettsége a tagnak a gamigo Publishing GmbH felé, bármikor törölni lehet.

7. Minden felhasználónak követnie kell az aktuális német törvényeket.

8. Mint a közösség tagja, a felhasználó a Looki hálózat más oldalainak is a tagja lesz mindjárt az első regisztrációval. Azoknak az oldalaknak is, amelyek a regisztráció után jöttek létre. A felhasználót informáljuk arról, hogy mely oldalak kapcsolódnak a looki.de hálóhoz. Azonban néhány oldalhoz újabb regisztrációra illetve hitelesítésre van szükség ( pl ha a szolgáltatás fizetős). Ha részvételünket a gamigo Publishing GmbH által nyújtott szolgáltatásban meg is szűntetjük a Looki közösség tagjai maradunk.

9. A tag biztosítja, hogy a regisztrációkor megadott információk valósak.

10. A tagnak lehetőségében áll csak a kötelező személyes információkat megadni a regisztráció során, de megadhat további információkat is. A kötelező információk a fizető játék során a cím, és a fizetési mód.

11. A tagságon keresztül a tag egyetért azzal, hogy a gamigo Publishing GmbH-tól és a partnereitől inormációt kaphat.

12. A gamigo Publishing GmbH nem felelős azokért az információkért amiket hálón vannak.

13. A gamigo Publishing GmbH bármikor megváltoztathatja ezeket a feltételeket. A tagot ez esetben informálni kell, hogy amennyiben fogajda el a változásokat, törölhesse a tagságát. A már befizetett összeget fizetős játék esetében visszautaljuk, levonva azt az összeget arányosan amelyre a hónapban a felhasználó a szolgáltatást igénybe vette.

14. Igazságszolgáltatás helye Münster.

15. Ezen szabályok bármelyikének megsértése esetén Looki-nak jogában áll megszűntetni a tagságot és kártérítést követelni mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül.

16. A gamigo Publishing GmbH- nek saját házon belüli szabályai vannak az összes szolgáltatására.

gamigo Publishing GmbH
Behringstraße 16b
22765 Hamburg
Germany
Telephone:
+49 (40) 41 18 85 - 0
Fax:
+49 (40) 41 18 85 - 255
E-mail:

Support:
TicketSystem
(klaszter: web3 - nyelv: hu)